Începe competiția Cronicari Digitali 2022

Începem Cronicari Digitali 2022, dedicat lucrurilor care contează: comunitatea #cronicaridigitali, valori și proiecte împărtășite, pași mici sau mari înainte.Ce prețuim mai mult acum? Plecăm în căutarea fericirii din noi, din actul cultural și din farfurie.

Îi aflăm prețul și reevaluările și ne bucurăm de fiecare proiect care face cel puțin break-even în podcasturile din fiecare joi și vineri, începând cu 14 aprilie.

Cronicarii digitali ai anului 2022

Începem castingul pentru proiectele #cronicaridigitali 2023 cu ochii pe cei mai activi și de calitate creatori de conținut pe teme de patrimoniu cultural – istorie, arhitectură, literatură, turism sustenabil, comunități în rezonanță cu natura, teatru, film și muzică.Premii: 1 x 1000 euro și 2 x 500 euro. 3 câștigători, alături de alți 15 din topul acestui an vor fi integrați în proiectele Cronicari Digitali din 2023.

Ce trebuie să faci? Conținut de calitate reflectat și pe Instagram, cu tag și hastag #cronicaridigitali, să asculți și să ne dai feedback pe podcasturi, să participi la competițiile și proiectele noastre din acest an, să vii să ne cunoaștem inclusiv offline în București și în țară.

Te asigurăm că vom avea o călătorie frumoasă împreună: Heritage Instameets, Masterclasses și proiecte speciale: Treasure Hunts, Rucsacul cu povestiri de pe Via Transilvanica și Amintiri Gustoase!


Cronicari Digitali pornesc la drum alături de Raiffeisen Bank, partener principal al campaniei și Electrolux.

Cronicari Digitali este un proiect Zaga Brand

Susținut de Rock FM

Parteneri Media: Spotmedia.ro, PressOne, Dilema Veche

Parteneri Cronicari Digitali: Muzeul Țăranului Român, Asociația HumArt