Proiect special de Sărbători: un altfel de Colind de la antreprenorii de pe Via Transilvanica

De Sărbători, Cronicari Digitali și Raiffeisen Bank aduc în fața publicului un altfel de Colind, unul creat din pasiunea, dorințele de mai bine și urările venite de la antreprenorii de pe Via Transilvanica. Este primul an în care oamenii pasionați care au reușit să dezvolte propriile afaceri, să aducă împrejurul lor comunitățile locale și să inspire, se regăsesc uniți de cărarea în care cred, de drumul care poate readuce vitalitate locurilor unice pe care le străbate.

Dacă Crăciunul este despre împlinirea dorințelor și urări de ani tot mai buni „Un altfel de Colind de la antreprenorii de pe Via Transilvanica”  tocmai despre asta vorbește! Raiffeisen Bank și Cronicari Digitali, platforma creată de Zaga Brand și Asociația Human Made Art, adună într-o serie editorială specială, în Biz,  fiecare poveste de antreprenoriat care vorbește despre sperantă și determinare pe Via.

Din ziua Sfântului Nicolae și până aproape de Ajun, trecem prin toate ținuturile unite de cărare, în căutarea unor povești antreprenoriale de succes care să-i inspire și pe alții. Nu le luăm „la pas” așa cum ar fi parcurse ele de Nord la Sud, de la Putna la Drobeta Turnu Severin, ci într-o ordine care să atingă toate simțurile și să arate diversitatea inițiativelor legate de drumul de mai bine de 1.400 kilometri.

„Un altfel de Colind de la antreprenorii de pe Via Transilvanica” este proiectul Cronicari Digitali dedicat poveștilor antreprenorilor de pe Via Transilvanica, drumul alături de care Raiffeisen Bank România este încă de la faza de idee, și pe care, acum oamenii simt că își pot pune mai bine, în practică, propriile aspirații.

Toate articolele pot fi accesate la adresa https://www.revistabiz.ro/business/via-transilvanica