Zaga Brand a fost inclusă în ”18 Top Creative Agency Startups and Companies in Romania”

Agenția Zaga Brand, prezentă de 17 ani pe piața creativă, a fost inclusă într-o listă selectă de 18 și agenții start-up și companii mature catalogate drept cele mai creative din România.

Zaga Brand a fost inclusă în ”18 Top Creative Agency Startups and Companies in Romania” de siteul britanic BestStartup.EU.

”Am selectat aceste startupuri și companii pentru performanțe excepționale într-una dintre categoriile: inovație, creștere, management și impact social”, arată editorii publicației din Londra.

Fondată în 2005, agenția de comunicare creativă Zaga Brand și-a propus și a reușit să creeze un mediu de lucru productiv în care imposibilul este doar o provocare. Într-o atmosferă „crazy about our work”, agenția a generat rezultatele dorite de clienții săi B2B și B2C oferind servicii complete de PR, Creative concepts și BTL.

Misiunea Zaga este de a crea o comunicare reală între comunitate și brand-urile sau companiile cărora li se adresează prin PR – cea mai curajoasă și de durată contribuție în a inspira oamenii, a genera reacții, a crea reputații și fair advertising. Onest, cu rezultate măsurabile, având la bază acțiuni de comunicare.

De la concerte LIVE pe trenuri în mișcare, concursuri naționale de creație, campanii de CSR sau silent disco în autobuze și metrou, Zaga își propune continuu să suprindă publicul cu abordări creative, astfel încât mesajele de comunicare să ajungă direct la acesta.

Taguri: top,